A minőségi otthon egy történelmi környezetben

Helyszín Üröm ingatlan

Ürömi ingatlan helyszíneHa Ön nem szeretne a Fővárosban lakni, nyugodtabb, tisztább környezetre vágyik, és mégis szeretne gyorsan mindent elérni, akkor Önnek Üröm az ideális választás. Köszönhetően a Pilis közelségének és a sok erdőnek csendes, jó levegőjű településről beszélhetünk.

Üröm szinte már összenőtt Budapesttel; a Fővároshoz az egyik legközelebb fekvő agglomerációs régió, az Árpád híd 15 perc autóval, és a forgalom is sokkal kisebb, mint a 10-es úton elérhető távolabbi falvak, városok esetében.

Üröm település lakosságának száma évről-évre növekszik, jelenleg 6800 fő. Ürömi önkormányzat célja a hagyományok ápolása mellett az évezredes múltú értékek védelme és az itt élők számára békés otthon teremtése.

Évente hagyományőrző ürömi rendezvények színesítik a mindennapokat, ilyen az Ürömi Gyermek Népzenei és Néptánc Fesztivál, vagy a kőfaragó tábor.

Sokszínű ürömi kulturális élet színhelye a falu Művelődési Háza is. Üröm természeti adottságai, a kiépített és karbantartott turistautak teszik vonzóvá a települést a természet kedvelőinek is.

Üröm a középkorra visszanyúlóan sváb település. A magyarországi svábság történelmi értékei és stílusjegyei lépten-nyomon felfedezhetők a történelmi belváros utcáin sétálva. A második világháborút követően közel 1500 embert telepítettek ki Ürömről, mely vélhetően országos szinten is az egyik legjelentősebb deportálás volt.

Ürömi ingatlan helyszíneÜrömi luxusingatlan épülete ebben az idilli és egyben történelmi környezetben kerül megvalósításra. Az ürömi ingatlan remek adottságainak köszönhetően két utcára néz, lejtős kialakítású, ennek köszönhetően a tervezett épület a Hármashatár-hegy irányába panorámás.

Ürömi luxusingatlan gépkocsibejárója a Budakalászi útról, nyílik, míg az épület hátsó kertje a csendes és díszburkolatos, egyirányú Jókai utcára néz. A hangulatos, szűk utca ingatlan mögötti része kis térben szélesedik ki, melynek közepén egy fás, füves sziget található.
Terveink szerint ide kandelábert és padot helyezünk el, valamint a környékét virággal beültetjük.

Ürömi ingatlan helyszíneAz 533 nm-es telken, melyet egy keskenyebb, a telekhez tartozó nyél köt össze a Budakalászi úttal, jelenleg egy idős sváb parasztház áll.

A kert terveink szerint teljes parkosítást kap örökzöldekkel, pázsittal és díszburkolattal. Ürömi luxusingatlan közvetlen szomszédságában a Budakalászi út felől egy átadás előtt álló, új építésű családi ház található, míg a felső szomszédos telken gyümölcsfák állnak.

Ürömi ingatlan a lokációjának köszönhetően örökpanorámás, semmilyen irányból nem kerülhet leárnyékolásra.

Az ingatlantól párszáz méterre található a méltán híres és közel kétszáz éves Öreg Sváb étterem.

Üröm infrastrukturális ellátottsága is kitűnő. A közelben iskola és bevásárlási lehetőségként egy CBA Prima áruház áll. Autóval pár percre található egy Auchan és egy Tesco hipermarket.

Látogasson ki az ürömi ingatlanra és személyesen is győződjön meg a település által nyújtott békés hangulatról.

Ürömi ingatlan képei:

Jókai Villa
                   Üröm ingatlan | Ürömi luxusingtalan koncepciója | Ürömi ingatlan helyszíne |